perjantai 28. lokakuuta 2011

Muuttourakka alkoi

Happy Halloween!
  
 Miehelläni oli koko viikko syyslomaa, ja hän aloitti eilen tavaroiden siirtämisen vuokra-asuntoon. Varasto on jo lähes tyhjä ja uuden asunnon kellari tupaten täynnä! Kaatopaikalle lähtevät kamat siirsimme tontillamme sijaitsevaan autotalliin, josta ne voi sitten kaikki kerralla roudata kaatopaikalle. Kirjahyllykin tyhjennettiin, ja nyt kirjat odottelevat uuden olohuoneen lattialla hyllyjä.Minä aloitin tänään keittiön kaappien läpikäymisen. Sain muutettua maljakot ja harvemmin käytettäviä astioita.

Lastenkirjat kävin myös läpi: rakkaimmat (joita oli paljon!) säästin, ei-niin-tärkeät kasasin kahteen Ikea-kassiin joko myytäväksi tai lahjoitettavaksi eteenpäin ja huonokuntoisimmat joutuvat roskikseen. Tässä hitaassa muutossa on se etu, että inventaarion ehtii oikeasti tehdä kunnolla. Lähes kymmenessä vuodessa, jonka olemme tässä osoitteessa asuneet, lapset ovat kasvaneet pikkutaaperoista teineiksi, joten tavaraa on kertynyt enemmän kuin omiksi tarpeiksi.

Kohta starttaamme viikonlopuksi Vierumäelle mökkeilemään (ja tutkimaan viimeisiä luonnoksia). Juhlistamme varmaan vähän Halloweeniakin. Tein muuten viime viikolla mielettömän hyvää kurpitsakeittoa, jota jäi myös pakastettavaksi. Ehkä nappaan sitä mukaan. Mukavaa viikonloppua kaikille!Appelsiinipuu keittiön ikkuna-
laudalla sopii myös viikonlopun väri-
teemaan.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti