keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Luonnoskierros 3

Sinulle on postia! Kolmannen kierroksen luonnokset saapuivat tänään tarkasteluun. Dieetti oli purrut 10 neliön verran, ja nyt kerrosala on yhteensä 171 m2. Alamme tutkia, voisiko vielä jostain puristaa pikkuisen pois. Kodinhoitohuone tai -piste puuttuu vielä, ja varastotilaa on liian vähän. Pyörittelemme luonnoksia viikonlopun ajan, ja ensi viikolla varmastikin tapaamme taas arkkitehdin, jotta voimme jatkaa pyörittelyä hänen kanssaan.

Olen saanut kolme tarjousta rakennesuunnittelusta, luultavasti yksi on vielä tulossa. Kolme ehdokasta on vastannut, ettei lähde syystä tai toisesta tarjoamaan. Naapurustossamme on loppuvuonna valmistuva rakennusprojekti, jota olen seuraillut ikkunasta. Soitin rakentajalle ja kyselin häneltä rakennesuunnittelijavinkkejä. Hän suositteli lämpimästi erästä. Saimme suositukset myös hyvästä urakoitsijasta. Tuntuu turvallisemmalta palkata ihmisiä, joiden työnjälkeen joku toinen on ollut tyytyväinen.

Myös rakentamisblogeista olen saanut valtavasti hyvää tietoa. Toisaalta tieto todella lisää tuskaa, ja välillä väkisinkin miettii, että onko meistä sittenkään tähän projektiin. Aika monta vaihetta on jäljellä, ennen kuin omalle kiukaalle heitetään ensimmäiset löylyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti