torstai 27. lokakuuta 2011

Luonnoskierros 4

Saimme nähtäväksemme uudet luonnokset, joissa oli ehkä pienenä yllätyksenä kolme kerrosta. Pieni kellarikerros 33 m2, keskikerros 85 m2 ja yläkerta 35 m2 + ihana iso kattoterassi. Yhteensä lattiapintaa on noin 170 m2. Näytti pääosin tosi hyvältä. Vastaavan mestarin kustannuslaskelmat pohjasivat näihin luonnoksiin, eli näillä lähdetään eteenpäin. Joitakin pieniä stilisointeja tarvitaan, mutta tästä se syntyy, jos naapurit vain myöntyvät kahteen maanpäälliseen kerrokseen. Kaupunki todennäköisesti alustavien kyselyjen perusteella tulee puoltamaan sitä.

Tytöt ovat innoissaan, kun pääsevät kellarista kakkoskerrokseen ja saavat ikään kuin oman valtakunnan. Ja mieheni siitä, kattoterassille on tulossa ulkotakka. Minä iloitsen eniten siitä, että kaikesta yksinkertaistamisesta huolimatta keskikerroksen avaruus ja näkymät on pystytty säilyttämään. Naureskelin, että haaveilin yhdestä tasosta, nyt saan kolme ja silti tuntuu, että haaveet ovat toteutumassa. Keskikerroksesta tulee sellainen, että joskus tulevaisuudessa kaikki välttämättömät toimnnot voi keskittää siihen ja kulkeminen siellä on esteetöntä. Ainoastaan saunaan ei pääse ilman portaita.

Myyrmäessä olisi tänä viikonloppuna Omakoti-messut. Harmi, ettemme pääse sinne, sillä suuntaamme huomenna Vierumäelle mökkeilemään. Sauna päälle, tuli takkaan ja lasillinen punaviiniä. Pelkkä ajatuskin rentouttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti