sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kuvia sisältä

Rappaus alkaa ensi viikolla, joten ulkoa talo on vielä aivan keskeneräinen. Sisällä sen sijaan alkaa olla jo aika valmiin näköistä. Tässä muutama kuva olohuoneesta.


Olohuone ja ruokailutila. Kunnostimme käytetyt Ilmari Tapiovaaran Aslak-tuolit itse. Korjasimme halkeamat, maalasimme, ja lopuksi päällystin tuolien istuinosat uudelleen. Täystamminen ruokapöytä löytyi etsintöjen jälkeen tori.fi:stä. Olemme olleet ostoksen todella tyytyväisiä. 


Ja toisesta suunnasta. Tässä näkyy keittiö, joka on Kvikistä. Kolmeen suuntaan aukeava kiertoilmatakka ostettiin Vantaan takkamaailmasta. Liestituuletin on Savon Kuutio. 1 kommentti:

  1. Moikka! Wau, miten hienoiksi olette saaneet Aslak-tuolit. Itsellänikin olisi niiden kunnostus mielessä. Kysympä siis kokemuksia. Oliko teidän Aslakeissa puussa halkeamia siinä takajalkaan yhdistyvän/liimatun puun kohdissa? Meillä on monessa tuolissa halkeamia juuri siinä kohtaa (siis siinä, jossa istuinosan kiinnitys yhdistyy jalkaan, siinä istuinosan vaakataoisessa puussa, en tarkoita istuionosan vaneria, vaan sitä kokopuuta). Onpa vaikea selittää, missä :D Jos oli, miten onnistuitte niiden liimauksessa? Tuo kohta liikkunee, kun tuoliin istutaan ja liimaus saattaa kokea painetta ja irtoaa. Ruuvit taitaa olla tuolin raiskaus? Millään eiviittisi irroittaa tuolin alaosan kaikkia ruuveja ja naputella osia toisistaan irti kumivasaralla, hioa ja sitten vasta liimata. Ja edelleen laittaa ruuvit uudelleen. =)

    VastaaPoista