maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kohta kaksi kuukautta asuttu!

Nyt on ollut hiljaista blogissa mutta ei oikeassa elämässä! Saatiin pääsiäiseksi muuttolupa, kun yläkerran ja alakerran välinen ovi oli asennettu. 

Oli mahtava tunne nukkua ekaa yötä uudessa talossa, vaikka piippaavat kodinkoneet ja rikkinäinen palohälytin häiritsivätkin unta! Sekä kuumuus, joka johtui asentamattomista termostaateista. 

Moni pikkuasia on vielä kesken, ja tuntuu, että valitettavasti vastaavan mestarin mielenkiinto on hiipunut loppulaskun jälkeen. Reklamoimme muutamasta isosta laskusta ja saimme täysin puun takaa yllätyksenä 11000 euron laskun maansiirtotöistä ja sadevesijärjestelmästä. Sen jälkeen huoli rahoista on varjostanut uuteen kotiin sopeutumista. Lainaa emme haluaisi enää lisää. 

Mutta kaiken kaikkiaan kivaa on ollut kuitenkin, ja tyttäret ovat nauttineet väljistä tiloista. Ja kyllä mekin tietysti. Kunpa kaikki saataisiin lopullisesti valmiiksi mahdollisimman pian! 

Nyt lähetellään rappaustarjouspyyntöjä...

1 kommentti:

  1. Onnittelut muuttoluvasta ja muutosta! Ehdinkin jo blogihiljaisuuden aikana miettiä, että jäikö otsikko "ei muuttolupaa" -blogin viimeiseksi, mutta onneksi ei sentään!

    VastaaPoista