sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Ei muuttolupaa

Käyttöönottotarkastuksessa ei tullut muuttolupaa, sillä käyttöullakon ja alakerran väliltä puuttui piirustuksissa ollut ovi, samoin olohuoneen ja "kuistin" väliltä. Ei tullut mieleenkään, että kyse olisi niin isoista asioista! Ja lvi-suunnitelmiin oli tullut muutoksia, eikä noita muutoksia ollut piirretty. Vastaavan mukaan yleensä näissä tilanteissa on annettu muuttolupa korjauslistan kera. 

No, ovi tehtiin ylä- ja alakerran väliin. Toisesta ovesta vielä keskustellaan, kun ei tiedetä, millainen ovi siihen halutaan. 

Uusi katselmus keskiviikkona...

Meiltä menee näinä päivinä asunto alta, joten olemme jo siirtäneet paljon tavaraa, vaikka ekan yön uudella talolla olemmekin vasta torstaina. 


Kiinteä kirjahylly ja kattoon asti kirjoja!


Pöydänjalkojen kiristelyä. Minä fiilistelen sohvalla.


Tältä näyttää meidän väliaikaismajoituksessa...
2 kommenttia:

  1. "Vastaavan mukaan yleensä näissä tilanteissa on annettu muuttolupa korjauslistan kera..."

    Itsekin olen pohdiskellut, että kuinka keskeneräiseen taloon voi muuttaa? Ja jos ei tule muuttolupaa, niin mitä sitten? Saako muuttamisesta sitten sakot, vai joutuuko putkaan tai vankilaan? Siis jos muuttaa siltikin?

    VastaaPoista
  2. Vantaalla ainakin ollaan tarkkoja siitä että ilmanvaihdosta löytyy pöytäkirja, putkitöistä löytyy pöytäkirja, sähkötöistä löytyy pöytäkirja, pihalla eikä sisällä saa olla vaarallisia pudotuksia yms eli kaiteet yms pitää olla tehtynä, poistumistiet pitää olla kunnossa, palo-osastoinnit pitää olla tehtynä, pölyävät/rakenteilla olevat tilat tulee olla eristetty erillisiksi osastoikseen jonne ei ole sisäänpääsyä asuintiloista, yksi wc, keittopaikka, suihkutilat kunnossa. Mm nuo ainakin ja yleensäkin keskeneräinen on keskeneräinen. Esim kellarin tai ylimmän kerroksen voi jättää pois mutta ns sisääntulokerrosta ei. Äänieristysvaatimusten tulee toteutua jos ikkunoilta ja rakenteilta sellaisia vaaditaan jne jne. Tuulikaapin oven puuttuminen tuntuu menevän jo vähän pitkälle jollei liity tuohon ääniasiaan.

    VastaaPoista