torstai 31. tammikuuta 2013

Saa onnitella

Talopakettikauppa tehty! Vesikattovalmistoimitus omista piirustuksistamme 102 000 euroa ja siihen päälle 135 000, ja talon pitäisi olla avaimet käteen -valmis. Maa- ja pihatyöt + rakennusajan vakuutukset ja roskat eivät sisälly hintaan, niille laskemme 45 000 euroa. Rahaa on palanut jo ainakin 40 000 vanhan talon purkuun, erilaisiin viranomaiskustannuksiin, suunnitteluun yms. Kokonaiskustannus olisi tällä matematiikalla noin 322 000 euroa. Toivotaan, että pysytään tuossa. Jotakin pientä ekstraa voi tulla vielä sisustusvalinnoista.

Avaimet käteen -tarjouskisa oli vähintäänkin mielenkiintoinen. Kalleimman ja edullisimman tarjouksen välinen ero oli melkein 150000 euroa!! Sillähän tekisi jo pienen talon. No, ehkä tuon kalleimman tarjouksen antaja ei halunnut urakkaa.

Nyt lupapaperit sisään, pidetään peukkuja, ettei vastoinkäymisiä enää tule!

3 kommenttia:

 1. Onnittelu! :-)

  Tästä se lähtee ja nyt on selvät suunnitelmat ja hyvät lähtökuopat kevääseen, eikö vain? Paljonko teille nyt sitten tulikaan asuinneliöitä, muistelisin että siitä oli viime kesän suunnitteluissa useitakin eri versioita?

  VastaaPoista
 2. Onnittelut myöskin. Tsemppiä urakkaan.

  VastaaPoista
 3. Yhteensä lattiapinta-alaa sisällä on noin 155 m2, alhaalla neliöitä kaikkiaan 110 (sis. varaston), ylhäällä "korkeita" neliöitä 30 ja matalia saman verran.

  VastaaPoista