keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Happy New Year!

Terveiset Washington D.C.:n liepeiltä Arlingtonista, jossa saimme viikon verran ihailla amerikkalaisia taloja ja etenkin niiden jouluvaloja ja muita joulukoristuksia. Niitä riitti! Joka talossa oli pikkuvaloin valaistu havunauha oven päällä ja iso kranssi ulko-ovessa. Harrastuneilla oli valot joka pensaassa ja päätä heiluttava bambiperhe etupihalla. Hifistelijöilä oli lisäksi puhallettavia parimetrisiä joulupukkeja tai petteripunakuonoja portin pielessä! Tavallaan mautonta, mutta toisaalta hilpeää - kyllä niitä katseli hymyssä suin.

Meidän projektimme etenee niin, että maanantaina on arkkitehdin, vastaavan mestarin sekä lvi-suunnittelijoiden kokous. Rakennuslupapaperit laitetaan kuntoon niin pian kuin mahdollista. Sisätiloja viilataan vielä. Ajattelin pyytää sisustusarkkitehdiltä apua esimerkiksi säilytystilojen kanssa. Sainkin jo pari hyvää nimeä. Samoin ulkoväritystä haluaisin vielä pähkäillä ammattilaisen kanssa.

Malttamattomana jo odotan, mitä tämä vuosi tuo tullessaan ja missä vaiheessa projektia olemme joulukuussa. Yksi rajanaapureista oli kysellyt arkkitehdiltä tarkempia tietoja aikomuksestamme rakentaa lähes kiinni rajaan. Toivottavasti projekti ei viivästy hänen lausuntonsa takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti