perjantai 10. tammikuuta 2014

Palaveri raksalla

Eilen palaveerasimme talolla pari tuntia. Ensin tuli takkatoimittaja, jonka kanssa viimeistelimme takkasuunnitelmat ja sovimme asennusajankohdasta, joko ensi viikon lopulla tai seuraavan alussa. Jo sitä ennen muurataan palomuuri, joka kuitenkin jää takan sisään. Takan korkeus on 180 cm, eikä palomuuristakaan tehdä korkeampaa, jotta avaruus säilyy. Takka on nimeltään New Brussel, ja se avautuu kolmeen suuntaan. 


Seuraavaksi saapuivat vastaava mestari Mikael sekä raksafirman Jari. Oli paljon sovittavaa: liesituuletin (Savon Cube), saunan sormipaneelin suunta (vaaka), rappusten tilaus, sisäovet, ulko-ovet, wc-kalusteet jne. 

Lopuksi oli keittiöfirman (Kvik) vuoro. Tehtiin tarkistusmittaukset, jotka osoittivat, että suunnitelmat olivat monelta osin pikkuisen pielessä. Ei mitenkään radikaalisti, mutta esim. keittiössä jouduimme luopumaan apteekkarinkaapista, kun jääkaappiseinältä puuttui 3 cm... Kodinhoitohuone meni yhdeltä seinältä uusiksi poistoilmalämpöpumpun mittojen ja pyykkikuilun takia. 


Tässä nuoremman tyttäreni tulevan huoneen väri. Vanhemmalla on hyvin samantyyppinen, mutta vähän beigempi. 

Olemme heittäneet tällä viikolla kolme sorttiasemakeikkaa henkilöautolla, tämänpäiväinen oli halvin 4 euroa. Ennen joulua vuokrasimme pari kertaa pakun (22 e/h) ja heitimme sillä mm. eriste- ja levyjätettä kaatopaikalle. 


Ilmastointiasentajakin on vihdoin aloittanut hommansa. Tältä näyttävät katot, ennen kuin ne peitetään. Makuuhuone ja pikkuvessa ovat jo valmiina. 


Tässä ensimmäinen kokonaan levytetty huone! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti