lauantai 12. toukokuuta 2012

Tontilla

Kävimme viikolla tontilla availemassa purettavan talousrakennuksen ovia vastaavalle rakennusmestarille, joka kartoittaa purkuhomman suuruutta. Ruoho vihersi jo, ja pientä pensasta puski naapurin rajalta. Aurinko paistoi. Tuli vahvasti sellainen olo, että tämä maapläntti on meidän ja toivottavasti pian suunnitellussa käytössä. Olisi ihana istua omalla terassilla ja nautiskella kesäpäivistä. Kunpa asiat liikahtaisivat eteenpäin...

2 kommenttia:

  1. Hei, ilmoittaudun blogiasi seurailemaan ja toivon vastavierailua omaani. Suunnitteluvaihe on pitkän pitkän pitkä... Niin ainakin meillä vierähti vuosi ensimmäisistä arkkitehdin kanssa käydyistä keskusteluista ennen kuin tontilla alkoi mitään tapahtua - olkoonkin että meillä on varmaankin edetty oikein erityisen hitaasti. Välillä sitä olisi niiiiin innokas ja kärsimätön, mutta välillä kyllä näkee selvästi senkin, että hitaassa etenemisessä on etunsa. Ehtii hyvin tuumata asioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mielelläni seurailen myös teidän projektin vaiheita! Toisten etenemisistä saa uskoa myös omaan projektiin. Joo, totta: hyvällä suunnittelulla on etunsa, mutta kun mitään konkreettista ei tapahdu, alkaa usko mennä... No ainakin jää aikaa unelmoida!

      Poista