maanantai 23. joulukuuta 2013

Joko saadaan sähköt?

Tänä aamuna kaupungin miehet olivat kaivamassa kadulla ja sähkötaulukin oli ilmestynyt seinään. On siis pieniä toiveita, että sähkö saapuu vielä joskus... No, soitin taas pari puhelua ja yritin hoputtaa. Miten voi kestää näin kauan!!

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Levytykset valmistuvat

Pääsemme joulunviettoon niin, että talon hommat ovat aikataulussa. Timpurit Markku ja Jussi ovat ahkeroineet viikonloppuja myöten. Sisäseinien levytykset alkavat olla valmiina, ja sisustustyöt pääsevät alkamaan joulun jälkeen. 

Se kauan odotettu sähkökin saadaan todennäköisesti maanantaina. 

Nyt rauhallista joulua! 


Isäntä yläkerran siivoushommissa.


torstai 12. joulukuuta 2013

Pikkupulmia


Nyt näyttää tältä. Timpuri-Markku on ahkeroinut seinien kanssa. Kattoa joudutaan tuomaan ilmastoinnin takia alas. Makuuhuoneen korkeus on 252 cm, olisin toivonut vähän korkeampaa lopullista huonekorkeutta. Tosin se ei ehkä hirveästi haittaa, kun alakerta aukeaa kuitenkin korkeaksi tilaksi. Toivotaan kuitenkin, ettei eteistä ja ruokatilaa jouduta laskemaan. 


Toiken ongelma on keittiön kylmäkalusteseinä, joka onkin 3 cm lyhyempi kuin piirroksissa, joiden mukaan keittiö on tilattu. Mitat on varmaan otettu ulkoseinistä. Ei taida apteekkarinkaappi onnistua...

Olimme eilen katselemassa lattioita. Alas olisi tulossa mieluiten 1-sauvainen tammiparketti, ylös jotakin tasaista valkoista, jota ei ole vielä löytynyt. Laminaatti, linoleum vai muovimatto? Hyviä ideoita? 











tiistai 10. joulukuuta 2013

Haaveiden kirjahylly

Minulla on ollut jo pitkään haaveena seinään upotettu kirjahylly. Vihdoin löysin sopivan mallin, se on Valkoinen Harmaja -blogista. Tämän kuvan perusteella timpurimme minulle sellaisen aikoo rakentaa! 


Muutenkin hommat edistyvät. Seiniä levytetään. Murtosuojaus asennettiin, ja kävimme hakemassa Biltemasta venekaiuttimen saunaan lauteiden slle asennettavaksi.



Edelleen meillä on ongelmia sähkön kanssa. Helsingin Energia ei vieläkään ole saanut liittymää kytketyksi, vaikka tilaus on tehty noin puolitoista kuukautta sitten. Työmaasähkö tulee naapurista, joilla on ollut nyt ollut ongelmia sähkön riittävyyden kanssa. Sulakkeita on paukkunut ja kuulemma kodinkoneitakin mennyt rikki. Selvittelemme asiaa. Pakkohan se sähkö on kohta saada!!